Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης , ο Σύλλογος προτίθεται να διοργανώσει επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης ΜΕ ΞΕΝΑΓΟ την Κυριακή 23/6/2019 στις 10.00π.μ. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 Ευρώ. Μειωμένο (μσό) εισιτήριο πληρώνουν οι άνω των 65 ετών , με την επίδειξη ταυτότητας καθώς και οι υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας. ΔΕΝ πληρώνουν εισιτήριο οι νέοι έως 18 ετών , πάντα με επίδειξη ταυτότητας. Επίσης ΔΕΝ πληρώνουν εισιτήριο οι φοιτητές Ανώτατων και Τεχνολογικών ιδρυμάτων , με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας, οι άνεργοι με επίδειξη ταυτότητας και κάρτας ανεργίας σε ισχύ από τον ΟΑΕΔ , οι γονείς πολύτεκνων οικογενειών με την επίδειξη θεωρημένου πάσου της ΑΣΠΕ ( Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκωνν Ελλάδος) και οι γονείς τρίτεκλων οικογενειών με επίδειξη πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο.

Η αμοιβή του ξεναγού είναι 106 Ευρώ και θα πληρωθεί αναλογικά από τους συμμετέχοντες, ασχέτως του αν πληρώνουν εισιτήριο ή όχι.

  • Η τιμή είναι για γκρούπ έως 50 ατόμων.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν SMS στο 6973 439 935 κ. Τσουβάλας , γράφοντας όνομα και για πόσα άτομα ,ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ έως 15/6 , διότι πρέπει να κλειστεί ξεναγός και να πάρουμε κάρτα εισόδου απ το Μουσείο.

Για το Σύλλογο.
Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Ευφροσύνη Ντάλα

Γρηγόρης Τσουβάλας